La salut i la medicina alternativa : conversa per aprendre català (nivell bàsic)

A: Hola! Com estàs avui?

B: Hola! Estic bé, gràcies. I tu?

A: Molt bé, gràcies. Em preocupo per la meva salut i estic buscant algunes opcions alternatives de medicina. Tu en tens alguna recomanació?

B: Sí, jo he anat a un acupuntor per tractar les meves migranyes i m’ha ajudat molt. També he provat la teràpia amb herbes i em va bé per a l’ansietat.

A: Interessant! No he provat mai l’acupuntura, però he sentit que pot ser una opció eficaç per a algunes malalties. Quina és la teva experiència amb aquesta teràpia?

B: Doncs, al principi vaig tenir por perquè no m’agraden les agulles, però no va ser dolorós en absolut. L’acupuntor em va posar les agulles en diferents punts del meu cos i vaig notar una gran millora en les meves migranyes.

A: Genial! I què més has provat?

B: També he provat la teràpia amb herbes per a l’ansietat i la meva experiència va ser molt positiva. Vaig anar a una herboristeria i van fer una mescla d’herbes per a mi. Vaig prendre la mescla durant un parell de setmanes i vaig notar una gran millora en la meva ansietat.

A: Interessant, hauré de provar-ho. Gràcies per les teves recomanacions.

B: No hi ha problema, sempre és bo tenir opcions alternatives per a la salut.